Viering van de ziekenzalving op 3 oktober

Zoals in het vorige nummer van de Oase al aangekondigd: de viering van de ziekenzalving voor zowel Antonius Abt als de Goede Herder zal zijn op 3 oktober aanstaande. De viering wordt gehouden in de kerk van De Goede Herder, en zal dus zijn om 10.30 uur

Het is heel fijn als u uw gelieven of goede vrienden meebrengt naar deze viering. Behalve het kruisje met de olie van de zieken wordt ook de hand opgelegd, zoals Jezus in de evangelieverhalen deed: God laat zijn mensen nooit vallen, gaat met hen mee, ook al gaat het niet al te goed. Zijn bemoedigende hand kunnen we laten vergezellen van de handen van wie u lief zijn: mensen die ook van u houden en u terzijde staan. Samen met hen legt God u Zijn bemoedigende hand op. 

Er hebben zich al wat mensen aangemeld. Wilt u ook meedoen, vul dan de strook uit de papieren Oase in of zet onderstaande gegeven op een briefje. Zorg dat de ingevulde strook op de juiste plaats komt! Welkom!

IK WIL GRAAG MEEDOEN AAN DE VIERING VAN DE ZIEKENZALVING IN HET WEEKEND VAN 3 OKTOBER 2021

MIJN GEGEVENS:

NAAM: …………………………………………………………………………………….ADRES: ……………………………………………………………………………………

TELEFOON: ……………………………………………………………………………..

Doe dit strookje of een briefje met bovenstaande gegevens in de brievenbus van kerk De Goede Herder, Fanfarestraat 57, van de pastorie Antonius Abt, Dennenstraat 121, of de brievenbus van de Geestelijke verzorging van de Honinghoeve.

—————————————————————————————————-